DAHA SAĞLAM BİR SABAH ÜÇÜN!

HAQQIMIZDA

Hər zaman olduğu kimi daim yenilikləri və keyfiyyəti üstün tutaraq "ZƏFƏRAN" brendi, müasir təbabətin bütün normativlərini meyar tutaraq "ZƏFƏRAN HOSPİTAL" tibb mərkəzini yaratdı. "ZƏFƏRAN HOSPİTAL" geniş profilli özəl tibb mərkəzi olaraq Təcili yardım, Laboratoriya, Poliklinika, İnvaziv və Qeyri invaziv Kardiologiya, Ürək-damar cərrahiyyəsi, Qeyri invaziv və İnvaziv Radiologiya, Cərrahiyyə (Ümumi və Bariatrik cərrahiyyə, Torakal cərrahiyyə, Travmatologiya-Ortopediya, Neyrocərrahiyyə, Urologiya), Reanimasiya və İntensiv terapiya, Ginekologiya, Nevrologiya, Qastroenterologiya və Plastik - Rekonstruktiv Cərrahiyyə şöbələrindən ibarətdir. Bu şöbələrdə tam peşəkar və məsuliyyətli tibbi personal fəaliyyət göstərir.

Ən son avadanlıqlarla təchiz olunnmuş mərkəzimizdə pasiyentlərə yüksək keyfiyyətli 24 saat Təcili Tibbi Yardım xidməti, Evdə tibbi manipulyasiyalar, 24 saat Labratoriya, Stasionar xidmət, bütün növ tibbi manipulyasiyalar və müxtəlif diaqnostik və radioloji tibbi xidmətlər göstərilir.

DAHA SAĞLAM BİR SABAH ÜÇÜN!